Yummy gums review

Een tijdje geleden proefde ik voor het eerst deze lekkere ‘snoepjes’. In dit artikeltje zal ik jullie er alles vertellen; waarom ze zo speciaal zijn en wat ik er van vind.

*Deze post is niet gesponsord

Yummy Gums_yummi gums

Over jummy gums

Yummy gums zijn ‘snoepjes’ die een heleboel vitamines bevatten! Het zijn dus eigenlijk vitaminepilletjes in snoepjes vorm. Als je vegan bent, dan herken je waarschijnlijk wel het feit dat je soms iets extra’s moet slikken om aan genoeg vitamines te komen. Denk aan vitamine B12 en D. Maar niet alleen veganisten, ook andere mensen nemen wel eens vitaminepilletjes voor een betere weerstand. Alle belangrijke vitamines zitten ook in deze snoepjes verstopt. De snoepjes hebben hun kleur gekregen door fruitsappen. Er zit wel suiker in verwerkt. Het zijn dus wel echt snoepjes, maar dan met een vitamineboost 🙂

In Amerika bestaat het al een tijdje. Vitamines in de vorm van snoepjes. Het was bedoeld om mensen te stimuleren om extra vitamines te nemen. Dit was een groot succes en nu is het dus ook naar Nederland overgewaaid.

In de volgende afbeelding zie je de hoeveelheden en welke vitamines er in de yummy gums voorkomen:

Schermafbeelding 2018-01-23 om 18.15.08Schermafbeelding 2018-01-23 om 18.15.39

Je ziet hier dus ook dat de snoepjes allergie vrij zijn van de hoofdallergenen. Wel zo makkelijk voor veganisten die vitamines tekort komen… 🙂 Ook zie je dat in deze kleine rode bolletjes mega veel vitamines verstopt zitten!

Mijn mening

Ik ben eigenlijk altijd iemand geweest die geen supplementen wil slikken. Ik probeer altijd genoeg vitamines binnen te krijgen via mijn eten en dus zo min mogelijk erbij te slikken. Wel is het belangrijk, zeker als veganist, om genoeg van alle vitamines binnen te krijgen. Dit is dus handig als het een dagje niet lukt om aan alle vitamines te komen.

Persoonlijk slik ik dus liever niet te veel supplementen, maar dat geldt natuurlijk niet voor iedereen. Voor mensen die tekorten hebben of een drukke levensstijl, zou dit een handig supplement kunnen zijn vanwege de samenstelling en omdat het weinig gedoe is om het in te nemen.

Ondanks het feit dat ik supplementen probeer te vermijden, kan ik er niet omheen dat de smaak echt top is! Het lijkt net op een echt snoepje. De drempel om extra vitamines te nemen wordt zo dus een stuk lager. Niet meer die supplementen die je met een glas water naar binnen moet werken met een nare nasmaak.

Ik ben er dus over te spreken, maar maak zelf je keuze!

Yummy Gums__1010278

De dosis

Volwassenen én kinderen kunnen de snoepjes nemen. De aanbevolen hoeveelheid voor volwassenen is 4 per dag en voor kinderen 2. Geloof me, je moet je inhouden om niet meer te nemen! Ze smaken namelijk hartstikke lekker naar zoete snoepjes. Een makkelijke manier om je kinderen ook wat extra vitamines mee te geven 😉
Ik denk dat je ook wel zelf de dosering een beetje kan aanpassen naar hoeveel je nodig hebt. Het is natuurlijk geen vervanging van een gezond eetpatroon. Het is niet dat je met deze snoepjes ineens niet meer gevarieerd hoeft te eten!

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kunt online de snoepjes bestellen. Je kan een abonnement nemen maar ook losse potten kopen. In één pot zitten 120 snoepjes. Dat is dus genoeg voor ongeveer een maand, afhankelijk hoeveel je er neemt. Als je een abonnement neemt krijg je elke maand een nieuwe pot toegestuurd. De kosten hiervoor zijn dan €17,50 per maand. Als je een losse pot koopt kost het €19,50.

Bestellen of meer info lezen? Dit is hun site:
https://www.yummygums.com/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s